Trustpilot

Handelsbetingelser privatkunder

Handelsbetingelser for luksusboblen.dk for privatkunder.

Du kan kontakte os på 31172636 (9.30-18.00) eller på info@luksusboblen.dk som vi besvarer inden for 24 timer i hverdagen.

Generelle oplysninger:

Website: luksusboblen.dk
Virksomhedens juridiske navn: Luksusboblen.dk
Organisationsform: Personligt ejet
CVR: 31533449
Virksomhedsadresse: Solvænget 28
Sæby
9300
Danmark
E-mailadresse: info@luksusboblen.dk
Telefon: 31172636
Virksomhedens etableringsår: 2008


Køb hos luksusboblen.dk:

For at foretage et køb på luksusboblen.dk skal du igennem følgende trin:

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
4. Godkend vores handelsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet


Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med luksusboblen.dk indgås aftaler på: Dansk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden eller sende en e-mail til info@luksusboblen.dk.

Det er også muligt at besøge os på adressen Solvænget 28, 9300 Sæby, hvis du aftaler det på forhånd på telefon 31172636 eller via mail på info@luksusboblen.dk

Betaling:

På luksusboblen.dk kan der betales med:

Dankort, E-dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB, American Express, Diners, Mobilepay, Kontant og Bankoverførsel.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra luksusboblen.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Ved bankoverførsel betales beløbet til Danske bank reg. nr. 3409 kontonr. 0013332789 - eller til tlf. nr. 31172636 med mobilepay - Ordren sendes når pengene er modtaget.

Der tages ikke gebyr ved betaling på luksusboblen.dk.Forsendelse og levering: Vi leverer til Danmark og Sverige:

Privatkunder Danmark:

GLS pakkeshop:
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 599,00 kr.

Levetingstid 1-3 hverdage, undtagen i ferieperioder, hvor leveringstiden kan være lidt længere. Du modtager besked herom pr. mail.


Levering til GLS pakkeshop. Du vælger selv dit foretrukne afhentningssted. Leveringstiden er 1-3 dage. Vi leverer til Danmark.
Pris fra 34,00 kr. incl. moms

Fra 0-1 kg. - Pris 34,00 kr.

Fra 1-5 kg - Pris: 42,00 kr. 
Fra 5-10 kg. - 59,00 kr.  
Fra 10-15 kg. - 75,00 kr.

 

Levering til privatadresse med GLS: 

Fra 0-1 kg. - 59,00 kr.

Fra 5-10 kg. - 69,00 kr.
 

Levering til firmaadresse med GLS:

Har du en firmaadresse kan du indtaste navn og adresse på firmaet og vælge GLS erhverv, så sendes pakken til din arbejdsplads/firmaadresse.

Fra 0-1 kg. - 51,00 kr.

Fra 5-10 kg. - 65,00 kr.

 

Forsendelse og levering: Privatkunder Sverige:

Levering med GLS til pakkeshop: du vælger selv afhentningssted. Leveringstid: 2-6 dage.

Fra 0-1 kg: 89,00 danske kr.

Fra: 1-5 kg: 119,00 danske kr.

 

 

Returret ved fortrydelse eller reklamationer:

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Hvis du fortryder dit køb: (fortrydelsesret):

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på luksusboblen.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail info@luksusboblen.dk eller telefon 31172636. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i disse betingelser.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Returnering ved fortrydelse:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Pakken skal sendes til vores adresse: Luksusboblen, Solvænget 28, 9300 Sæby - ikke til en pakkeshop, da vi ikke kan påtage os at køre rundt og hente pakker i diverse pakkeshops.

Du mister din fortrydelsesret hvis:
Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Eller hvis du på anden måde har taget produkterne i brug, så de ikke kan videresælges.

Følgende varer er undtaget af fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
  2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2., nr. 4 og 5. Udtrykket ”forsegling” omfatter også særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Dvs. cremer og andet der af sundhedsmæssige grunde ikke kan tåle at blive åbnet pga. holdbarhed efter åbning, må ikke åbnes. Og forseglede varer må ikke have brudt forseglingen.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Fx. dufte til sæberne.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage - fratrukket fragten. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil. 
Vi refunderer din betaling den unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Luksusboblen.dk
Solvænget 28
9300
Sæby

Danmark

 

SEND IKKE TIL EN PAKKESHOP - vi ikke kan påtage os at køre rundt til forskellige pakkeshops og hente returpakker, så derfor vil pakken ikke blive afhentet.

 

RETURLABEL:

Hvis du ønsker det, kan vi sende en returlabel til dig pr. mail som du kan sætte på pakken og derefter aflevere den i en GLS pakkeshop. En returlabel koster 50 kr. og fratrækkes beløbet du skal have retur.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

 

Ikke afhentede pakker eller nægtet modtagelse:

Du må gerne nægte at modtage din pakke eller undlade at hente den inden GLS's henliggelsesfrist, der er 8 dage fra afsendelse af pakken. Du skal dog være opmærksom på, at vi i så fald fratrækker 50,00 kr., hvilket er det beløb GLS opkræver i returhåndteringsgebyr. Fragtbeløbet du har betalt refunderes heller ikke.

 Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret):

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på luksusboblen.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
”For alle varer (herunder varer med begrænset holdbarhed) gælder det, at almindeligt slid/fordærvelse ikke er en mangel i købelovens forstand, selvom nedslidning/fordærvelse kan indtræde inden udløbet af de 2 års reklamationsret”

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Vi refunderer rimelige fragtomkostninger:
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.


Varen sendes til:

Luksusboblen.dk
Solvænget 28
Sæby
9300
Danmark

 

SEND IKKE TIL EN PAKKESHOP - vi ikke kan påtage os at køre rundt til forskellige pakkeshops og hente returpakker, så derfor vil pakken ikke blive afhentet.​​​​​​

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (Persondatapolitik):

For at du kan indgå aftale med os på luksusboblen.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Luksusboblen.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra Luksusboblen.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:
Direktøren

Den dataansvarlige på luksusboblen.dk er Indehaver Gitte S. V. Schjønning

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Kundeoplysninger bliver ikke transmitteret.
Der videregives ikke oplysninger til tredjepart.

Som registreret hos Luksusboblen.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Luksusboblen.dk via e-mail info@luksusboblen.dk.

Klageadgang: Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@luksusboblen.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.


Forbrugerklagenævnet
www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
kfst@kfst.dk
41 71 50 50 (Hverdage 9-12)


Standardfortrydelsesformular:
Den
ne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Luksusboblen.dk
Solvænget 28

9300 Sæby
31172636
info@luksusboblen.dk

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato

(*)Det ikke relevante udelades

Download fortrydelsesformular Klik her!