Trustpilot

Om os og produkterne

Luksusboblen
v. Gitte S. V. Schjønning
Solvænget 28
9300 Sæby
CVR nr: 31533449
Telefon: +45 31172636 mellem kl. 9.00 og 18.00
Åbningstid på adressen:  efter aftale pr. telefon
eller mail til info@luksusboblen.dk Jeg startede firmaet i august 2008, efter at have været i London, hvor jeg blev fascineret af alle de lækre og sjove produkter, man kunne købe der. Tanken om, at man kunne få skønhedsprodukter, lavet af naturlige ingredienser, og hvor man samtidig tænkte på miljøet og ikke testede på dyr, gjorde min interesse endnu større.
Kontakten med Bodyline blev oprettet, og jeg bestilte produkter hjem, så jeg kunne afprøve dem. Jeg fandt ud af, at de havde en fantastisk blødgørende virkning på huden, da hovedingredienserne i de fleste produkter er mandelolie og kakaosmør, som begge gør noget helt vidunderligt ved din hud. Det gør huden smidig og blød samtidig med, at det er fyldt med antioxidanter, som genopbygger huden. Prismæssigt er de også billigere end andre tilsvarende produkter, da man ikke bruger overflødige penge og ressourcer på fine emballager, som alligevel bare kasseres efter brug, samt at de er håndlavede, og at man selv fremstiller de labels, der er på produkterne. 

 

Efter at have haft firmaet i nogle år har jeg udvidet sortimentet med helt rene og økologiske produkter fra firmaerne Living Naturally fra England og Chagrin Valley Soap & Salve fra USA. Disse produkter er økologiske, bæredygtige og helt uden kunstige tilsætningsstoffer, og værner om din sundhed og vores natur og miljø. Mange af produkterne er desuden velegnede til vegetarer og veganere.

Desuden fører vi nogle enkelte produkter fra Beauty By Earth fra USA, da de bl.a. laver mineralske solcremer og selvbrunere. Disse produkter er også bæredygtigt producerede og så vidt muligt lavet på økologiske ingredienser. De er certificerede cruelty-free og Non-gmo og plastikneutrale og mange er vegan.

 

Alle produkterne hos Luksusboblen er registrerede i det europæiske CPNP register, så de er lovlige at sælge i DK.

 


Information om produkterne:

 

Firmaet Bodyline / LovelyBubbly:

Firmaet Bodyline blev grundlagt i 1976 af Lesley Ricketts. Han ønskede at lave et firma, der lavede håndlavede skønhedsprodukter uden nogen form for animalske produkter. Han kunne heller ikke klare tanken om, at man testede på dyr, så derfor boykottede han alle leverancer fra firmaer, der benyttede sig af dette. Han startede hjemme i sit køkken, hvor han eksperimenterede med forskellige frugter, urter, blomster og æteriske olier. Siden har firmaet bare vokset sig større og større, men stadig med samme koncept. -  Ingen animalske ingredienser og ingen testning på dyr. Så produkterne er også velegnede til vegetarer.

I 1997 blev Lovely Bubbly grundlagt, og her ønskede man at lave en lidt mere ”sprælsk” del, hvor der blev eksperimenteret med form og farver og forskellige ”faste” produkter. Bl.a. Shampoobars, massagebars, badekager osv. Her kunne man spare meget af indpakningen og undgå emballager, som alligevel bare bliver kasseret efter brug.
Firmaet lægger stor vægt på kvalitet og miljøet og ønsker at levere friske produkter, hvor der er brugt mindst mulig emballage, og denne skal desuden være genbrugelig, så man ikke belaster miljøet.
Konserveringsmidler er kun brugt i begrænset omfang.
Mange af produkterne behøver ingen konservering, men i nogle af dem er det nødvendigt for at undgå at produkterne mugner eller bliver fyldt af bakterier. Derfor er  ca. halvdelen af produkterne helt uden parabener, mens der i resten kun er brugt 0,2 %, som er så lav en procentdel, at den knap nok kan måles. Endvidere er der mange produkter, der er parfumefri. Her kommer duften fra de blomster eller frugter, som er brugt til at producere dem. Farverne i produkterne er desuden også naturlige farver.

 

Firmaet Living Naturally:

Firmaet Living Naturally blev startet i 2009 af en familie, hvis børn led meget af allergi og eksem på kroppen. De fandt ud af at Organic Soapnuts (økologisk Sæbenød) sammen med økologiske planter havde en helbredende effekt på eksem og allergi, og afprøvede det på børnene, som slap af med deres problemer.

De var det første firma I verden, der startede med at producere økologisk og botanisk vaskemiddel, hårpleje og hudpleje til sensitiv og problemhud.

Produkterne er alle håndlavede i England i små portioner af 100% vegan, naturlig og økologisk giftfri ingredienser. 

 

 

Firmaet Chagrin Valley Soap & Salve:

Chagrin Valley Soap & Salve er et lille familieejet firma startet i 2001 fra Solon i Ohio, USA.  Familien har  dedikeret deres liv til at lave sunde og effektive hud- og hårplejeprodukter af høj kvalitet, som værner om din hud og er vores planet.

Deres ingredienser er USDA certificeret økologisk, bæredygtigt produceret, fri for giftige tilsætningsstoffer og etisk behandlede.

Hver ingrediens har et formål, og de bruger altid de mest udsøgte ingredienser til at producere de bedste, sundeste og mest effektive hudplejeprodukter. Alle opskrifter er opfundet, oprettet og fremstillet i deres anlæg i Solon, Ohio.

Alt er håndlavet og familien overvåger hele processen for hvert produkt for at sikre maksimal friskhed, konsistens og perfektion. De gør alt selv - fra start til slut – fra deres familie til din!

Deres mission er simpel. . .

At bruge naturens styrke og enkelhed til at rense, berolige, helbrede og beskytte din hud.

 

Chagrin Valley bruger 4 basale naturlige ingredienser:

 

 1. olier og smøremidler
 2. æteriske olier                             
 3. havens urter
 4. naturlige tilsætningsstoffer

 

 

 

 

 

 

Chagrin Valley laver naturlig og økologisk hud og hårpleje, der er fri for:

 

 • syntetiske dufte
 • syntetiske farver
 • kunstige konserveringsmidler
 • kunstige skumforstærkere
 • alkohol
 • petroleum derivater
 • syntetiske tilsætningsstoffer
 • GMO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beauty By Earth:

Firmaet Beauty By Earth blev grundlagt i 2014 af to venner, der søgte efter naturlige og sikre hudplejeprodukter til deres børn. Deres mission er at lave naturlige og økologiske hudplejeprodukter, som er lavet uden kemi og kunstige tilsætningsstoffer. De vælger omhyggeligt deres ingredienser, og vælger så vidt muligt økologiske varianter.

Og så laver de især solplejeprodukter, som er sikre for både din hud og havet. De er REEF-safe og lavet på mineralske ingredienser.